Samarbetspartners


Inlägget är reklam för Outdoor Experten och PN jakt och innehåller annonslänkar

Samarbetspartners


Vi här på Äventyr i Blodet är stolta över att presentera att vi har precis ingått avtal med två samarbetspartners. Bloggen får mer läsare för varje dag som går vilket vi tycker är väldigt roligt och jag känner att jag har blivit bättre på att publicera artiklar mer frekvent. Tanken med att ingå de så kallade affiliate avtalen är dels för att kunna utveckla Äventyr i Blodet med till exempel bättre kamerautrustning, driftkostnader och kunna komma iväg på fler äventyr. Men även för att kunna göra recensioner med direkt länkar till utrustning som jag rekommenderar och använder själv. Några av de vanligaste frågorna jag får handlar just om vad jag använder för kläder eller utrustning. Så på det här sättet kan jag utan knot och knep helt enkelt visa detta på bloggen. Jag kommer naturligtvis vara sanningsenlig i mina recensioner. En av fördelarna med att samarbeta med företag som har ett väldigt brett sortiment är att om något inte är bra då kan man säga det rakt ut och testa något som man tror mer på nästa gång. Min tanke är att i framtiden försöka att publicera åtminstone en artikel, recension, film eller annat matnyttigt i veckan. Givetvis med olika teman i någon form av rullande schema. I år har jag flera äventyr än någonsin planerade och tanken är att ha med mig kameran på de flesta av mina turer. Hoppas du vill följa med.


Hur fungerar detta då?

Om man vill stötta bloggen så kan man genom att klicka på någon av länkarna här på hemsidan som leder till antingen Outdoor Experten eller till PN Jakt. Om man sedan köper något så får jag några procent av köpet. Så enkelt är det. Med andra ord så om du kanske redan har tänkt att köpa något, låt oss säga en fjällräven jacka. Så kan du helt enkelt ta omvägen hit till Äventyr i Blodet och klicka på en av länkarna till Outnorth och sedan klicka hem den jackan du vill ha. Då har du stöttat bloggen och jag och Djingis tackar och bockar!


Mina samarbetspartners


Outdoor Experten är en av Sveriges största nätbutiker för friluftslivs och outdoor med flera kända märken som Fjällräven, Lundhags, Bergans, Haglöfs och många många fler med produkter i världsklass. De har nästan allt till ett aktivt uteliv och som oftast till konkurens kraftiga priser. 

PN Jakt

PN Jakt har ett brett utbud av jaktprodukter. De har bland annat kläder från flera av de stora märkena så som Pinewood, Chevalier och Härkila. De har nästan all utrustning du kan tänka dig till jakt. Allt ifrån hundkoppel till jaktvapen och ammunition. Märken så som Sako, Tikka, Zeiss, Vortex, Garmin och många fler. En riktig jaktbutik på nätet helt enkelt!


Har du ett företag eller blogg som vill samarbeta här med oss Äventyr i Blodet så tveka inte med att höra av dig till: dennis@aventyriblodet.se


Stort tack för allt stöd! Och för att du följer oss!

Välkommen till Äventyr i Blodet! 


Jag heter Dennis Ljungqvist och tillsammans med min hund Djingis ger jag mig ut på äventyr med kameran redo. Vi älskar friluftsliv och vill nu dela med oss av våra tankar och erfarenheter till er. Följ våra äventyrsfilmer från våra vandringar eller läs våra artiklar om jakt, vandring och friluftsliv.


Vi på Äventyr i Blodet har nu samarbete med Outdoor experten och PN Jakt. Längre ned på sidan finner du nu annonser till dessa företag. Dessa annonser är Affiliate länkar.


Läs gärna mer om mig här:

Följ mig gärna via Instagram 

Eller på facebook

Prenumerera gärna på min Youtube kanal här: 

 

Dennis Ljungqvist 

Populära artiklar just nu! 

Se på en av våra äventyrsfilmer!      Copyright © 2018 · All Rights Reserved - Äventyr i Blodet