Om

På toppen av Högronden 

                        2118 m/öh

Hej!

 

Jag heter Dennis Ljungqvist och jag älskar att vara ute i naturen!

Det började väl som barn där min mor var ledare för barngruppen Mulle inom den lokala

friluftsfrämjargrenen därefter gick jag igenom scout verksamheterna strövarna och luffsarna. I tonåren och upp till typ tjugofyraårsåldern var jag väl mest i skogen utklädd till riddare eller orch. Jag gjorde militärtjänst och lärde mig mer om hur man klarar sig i vildmarken och senare i det civila tog jag jägarexamen ihop med två vänner. Vi jagar än. Idag är jag 31 år gammal och har sedan de senaste sju åren varit hundförare och hundägare till en östsibirisk laika vid namn Djingis. Djingis blev dessutom sällskapet jag saknade för att våga mig på mina första egna vandringar och idag gör vi väl runt två till tre strapatser om året vilka jag har fått för mig att jag borde filma vilket gör att jag kan dela dem med er. Bra va! Annars jobbar jag som målare, tränar och tävlar på högsta nivå inom kampsporten HEMA. Jag är för närvarande högst rankad i världen i långsvärdsfäktning.

 

Hoppas ni gillar vad ni ser här på sidan och om ni gör så hoppas jag att ni delar med er till andra.

 

Välkommen till Äventyr i Blodet! 


Jag heter Dennis Ljungqvist och tillsammans med min hund Djingis ger jag mig ut på äventyr med kameran redo. Vi älskar friluftsliv och vill nu dela med oss av våra tankar och erfarenheter till er. Följ våra äventyrsfilmer från våra vandringar eller läs våra artiklar om jakt, vandring och friluftsliv.


Vi på Äventyr i Blodet har nu samarbete med Outdoor experten och PN Jakt. Längre ned på sidan finner du nu annonser till dessa företag. Dessa annonser är Affiliate länkar.


Läs gärna mer om mig här:

Följ mig gärna via Instagram 

Eller på facebook

Prenumerera gärna på min Youtube kanal här: 

 

Dennis Ljungqvist 

Populära artiklar just nu! 

Se på en av våra äventyrsfilmer!      Copyright © 2018 · All Rights Reserved - Äventyr i Blodet