Jaktträning med Djingis 29-9-18

En förmiddags jaktträning med Djingis

Idag var jag ute och tränade Djingis, min östsibiriska laika, inför kommande älgjakt. Jag tog med mig bössan ifall om att vi skulle stöta på några vildsvin men de förekommer endast sporadiskt på vår jaktmark så fokuset var att öva. Bara efter någon kvart gjorde Djingis en snabb vändning och gick tillbaka åt det håll vi hade gått och svängde sedan ned för kullen jag hade tänkt att vi skulle söka av. Nedanför berget i en tomt till ett litet sommartorp smög Djingis

sig på tre äppletjuvar. De fick sig en rejäl tretimmarsutskällning. De var nämligen älgar, en tjur, en ko ochen kalv. De försökte lämna trädgården lite snopet men möttes snart upp av mig som kunde passa på att filma lite grann. Sedan stack de iväg och jag följde efter dem och fick en ny chansatt filma lite inne i skogen med. Ursäkta den dåliga bildkvalitén men jag hade bara mobilen med mig så det fick duga. En stöt senare så halkade Djingis efter och jag kunde kalla in honom. Slutet gott allting gott. Hoppas bara tjuren stannar i området tills den åttonde oktober.

Välkommen till Äventyr i Blodet! 


Jag heter Dennis Ljungqvist och tillsammans med min hund Djingis ger jag mig ut på äventyr med kameran redo. Vi älskar friluftsliv och vill nu dela med oss av våra tankar och erfarenheter till er. Följ våra äventyrsfilmer från våra vandringar eller läs våra artiklar om jakt, vandring och friluftsliv.


Vi på Äventyr i Blodet har nu samarbete med Outdoor experten och PN Jakt. Längre ned på sidan finner du nu annonser till dessa företag. Dessa annonser är Affiliate länkar.


Läs gärna mer om mig här:

Följ mig gärna via Instagram 

Eller på facebook

Prenumerera gärna på min Youtube kanal här: 

 

Dennis Ljungqvist 

Populära artiklar just nu! 

Se på en av våra äventyrsfilmer!      Copyright © 2018 · All Rights Reserved - Äventyr i Blodet