2018

Två dagar på Kynnefjäll

Följ med på en tvådagarstur på Kynnefjäll i Bohuslän. En vandring där jag testar lite ny utrustning och några ideér. Till denna filmen har jag valt att filma på ett sådant sätt att jag inte skall använda någtra stillbilder i själva filmen. Vandringen ägde rum 22-23/9 -18 och vädret var fint men anningen blåsigt. Längre artikel om själva vandringen finner ni här på bredvid. 

Jotunheim en pärla att vandra i!

 

Andra vandringen i Jotunheim för min del. Denna gången valde jag att vandra in i mellersta och något in i västra delarna av denna Norska nationalpark. Vi vandrar i fem dagar och passar på att testa lite fjällfiske som gick sådär. Häng med mig åter igen in mellan Norges jättar!

Välkommen till Äventyr i Blodet! 


Jag heter Dennis Ljungqvist och tillsammans med min hund Djingis ger jag mig ut på äventyr med kameran redo. Vi älskar friluftsliv och vill nu dela med oss av våra tankar och erfarenheter till er. Följ våra äventyrsfilmer från våra vandringar eller läs våra artiklar om jakt, vandring och friluftsliv.


Vi på Äventyr i Blodet har nu samarbete med Outdoor experten och PN Jakt. Längre ned på sidan finner du nu annonser till dessa företag. Dessa annonser är Affiliate länkar.


Läs gärna mer om mig här:

Följ mig gärna via Instagram 

Eller på facebook

Prenumerera gärna på min Youtube kanal här: 

 

Dennis Ljungqvist 

Populära artiklar just nu! 

Se på en av våra äventyrsfilmer!



      Copyright © 2018 · All Rights Reserved - Äventyr i Blodet