2016

Jotunheim = Jättarnas hem!

 

Ett passande namn på nationalparken som är hem till Norges och Nordens högsta berg, Galdhöpiggen. Tyvärr orkar jag inte riktigt upp till toppen efter att ha spenderat en natt i ett snöfyllt pass mellan topparna. Fem dagar mellan de vassa klipporna som tillsammans bildar Nordens tak. Några nätter i tält och någon i stuga. Fira midsommar med mig i Jotunheim! 

Ytterligare en vandring i Dalsland!

 

Denna gången med sommarvärme trotts att det bara är i början av maj. Torrskogsleden är en liten led intill samhället Torrskog som ligger på stranden till Lelång. Jag övernattade på min tur men leden går att vandra över dagen för den som vill det. En liten pärla i de Dalslänska skogarna. 

En vandring på den Dalsländska högplatån Kroppefjäll.

 

Jag gav mig ut på långfredagen 2016 och vandrade på Kroppefjäll. Det var fortfarande snö kvar ute men ändå regnade det större delen av första dagen. När jag följde en grusväg mitt uppe på fjället möttes jag av en syn som jag tyvärr inte fick på kamera. En varg var på väg ut över vägen men jag hann inte få upp kameran. Här är i alla fall filmen. 

Välkommen till Äventyr i Blodet! 


Jag heter Dennis Ljungqvist och tillsammans med min hund Djingis ger jag mig ut på äventyr med kameran redo. Vi älskar friluftsliv och vill nu dela med oss av våra tankar och erfarenheter till er. Följ våra äventyrsfilmer från våra vandringar eller läs våra artiklar om jakt, vandring och friluftsliv.


Vi på Äventyr i Blodet har nu samarbete med Outdoor experten och PN Jakt. Längre ned på sidan finner du nu annonser till dessa företag. Dessa annonser är Affiliate länkar.


Läs gärna mer om mig här:

Följ mig gärna via Instagram 

Eller på facebook

Prenumerera gärna på min Youtube kanal här: 

 

Dennis Ljungqvist 

Populära artiklar just nu! 

Se på en av våra äventyrsfilmer!      Copyright © 2018 · All Rights Reserved - Äventyr i Blodet