Produkt Recensioner

Här på denna sidan kommer jag att lägga upp recensioner över produkter som jag använder eller testar. Jag har nyligen ingått i ett så kallat affiliate samarbete med både Outnorth och PN Jakt så oftast kommer det handla om produkter som finns i deras sortiment. Men ha ingen fruktan. Om jag inte gillar en produkt som jag recenserar så kommer jag att vara helt ärlig med det. Fördelen med sammarbetspartners som har enorma sortimen är ju den att om den ena handsken inte passar så finns det ju tio till att testa, använda och recensera. Hoppas att recensionerna kan hjälpa dig att fatta dina beslut gällande inköp eller liknande och om du vill gynna bloggen så kan du enkelt klicka dig vidare till mina sammarbetspartners antingen via länkarna på sidan eller via de direkt riktade länkarna i varje recension. Om du skulle handla något efter att du klickat dig in via länkarna (oavsett vad) så går en viss procent till oss här på Äventyr i Blodet. Tackar och bockar för alla bidrag! 

Test! 11 Maträtter från Blåband


Under min vandring i på Hardangervidda passade jag på att göra ett litet fälttest på maten jag hade med mig. 11 Portioner frystorkad mat från Blåband som jag helt enkelt tänkte skriva korta recensioner om och betygsätta på en skala från 1-5. Hoppas det smakar! 

Fjällräven Telemark Jacket – Recension


Telemark Jacket från fjällräven är just ett sådant klädesplagg som jag har använt länge. Jag köpte in min jacka någonstans vintern 2014 till våren 2015 och jag ser att de har ändrat modellen lite grann i den som går att köpa idag. Till exempel så är min gröna jacka svart över axelpartiet medans den nyare modellen är helgrön. Den nya jackan verkar dessutom ha fått dubbla lager tyg på armbågarna. Annars verkar det vara samma jacka med samma lösningar på fickor, huva och samma material. Jackan användes redan på min första vandringsfilm 2015 och har hängt med på de flesta turerna sen dess

Välkommen till Äventyr i Blodet! 


Jag heter Dennis Ljungqvist och tillsammans med min hund Djingis ger jag mig ut på äventyr med kameran redo. Vi älskar friluftsliv och vill nu dela med oss av våra tankar och erfarenheter till er. Följ våra äventyrsfilmer från våra vandringar eller läs våra artiklar om jakt, vandring och friluftsliv.


Vi på Äventyr i Blodet har nu samarbete med Outnorth och PN Jakt. Längre ned på sidan finner du nu annonser till dessa företag. Dessa annonser är Affiliate länkar.


Läs gärna mer om mig här:

Följ mig gärna via Instagram 

Eller på facebook

Prenumerera gärna på min Youtube kanal här: 

 

Dennis Ljungqvist 

Populära artiklar just nu! 

Två dagar på Kynnefjäll

Följ med på en två dagarsvandring på Kynnefjäll med vackra Bohuslänsk skogsmarker och sjöar. Denna turen var tänkt att göras i sommras men eldningsförbud och annat kom ivägen. En lite blåsig tur där jag testar en hel del utrustning och några "nya" idéer.       Copyright © 2018 · All Rights Reserved - Äventyr i Blodet