2019

Expedition Stora Le


Under påskhelgen tog jag med mig Djingis, min kanot och en massa utrustning och åkte till Fölsbyn strax väster om Årjäng i Värmland. En av förgreningarna från Sveriges 19e största sjö Stora Le slutar där och det var starten för kommande expedition. Under tre dagar paddlade vi först väster ut mot Norska gränsen sedan söder över ned mot Dalsland och Ed som var vårt slutgiltiga mål. Trotts att det bara var påsk så var det varmt och mestadels väldigt lugna vatten. Tanken var att fiska under turen och dryga ut kosten med fisk men det blev nästan bara att jag fiskade första dagen då is och vågor upptog min tid på påskafton. Följ med vet jag!

Vandring och Bushcraft - Herrestadsfjället och Bohusleden Mars 2019


En vandring runt Herrestadsfjället utanför Uddevalla. Första dagen gick vi igenom reservatets södra, östra och norra delar för att följa Bohusleden ut ur reservatet där vi slog läger med bushcraft element. Sov i hammock under tarp med en brasa med reflektor. Dagen därpå gick vi ned i reservatet igen och vandrade genom dess västra delar. Vill du läsa mer om filmen så finns hela artikeln HÄR. 

Välkommen till Äventyr i Blodet! 


Jag heter Dennis Ljungqvist och tillsammans med min hund Djingis ger jag mig ut på äventyr med kameran redo. Vi älskar friluftsliv och vill nu dela med oss av våra tankar och erfarenheter till er. Följ våra äventyrsfilmer från våra vandringar eller läs våra artiklar om jakt, vandring och friluftsliv.


Vi på Äventyr i Blodet har nu samarbete med Outnorth och PN Jakt. Längre ned på sidan finner du nu annonser till dessa företag. Dessa annonser är Affiliate länkar.


Läs gärna mer om mig här:

Följ mig gärna via Instagram 

Eller på facebook

Prenumerera gärna på min Youtube kanal här: 

 

Dennis Ljungqvist 

Populära artiklar just nu! 

Två dagar på Kynnefjäll

Följ med på en två dagarsvandring på Kynnefjäll med vackra Bohuslänsk skogsmarker och sjöar. Denna turen var tänkt att göras i sommras men eldningsförbud och annat kom ivägen. En lite blåsig tur där jag testar en hel del utrustning och några "nya" idéer. 



      Copyright © 2018 · All Rights Reserved - Äventyr i Blodet